1/22/2008

MERCAT DE LES FLORS SHEN WEI DANCE ARTS FROM XINA 24/27 GEN BARCELONA





Shen Wei Dance Arts
Rite of Spring + Re
Dates: del 24 al 27 de gener de 2008
Horaris: 21 h. (diumenge 19 h.)
Preu: 20 €
Sala: MAC
Shen Wei Dance Arts presenta dos espectacles del seu repertori: Re, basat en les experiències personals de Shen Wei durant els seus viatges al Tibet, i The Rite of Spring, una personal interpretació de La Consagració de la Primavera, de Stravinsky.

A la peça Re, cants budistes tradicionals, interpretats per la monja tibetana Choying Dolma, reafirmen la naturalesa espiritual de la dansa, que a Re parteix dels mandales budistes del Tibet.

The Rite of Spring és un diàleg entre moviment, música i imatges visuals interpretat per dotze ballarins a partir d’una versió per a piano a quatre mans de la peça de Stravinsky. Els moviments dels ballarins s’ajusten a les frases i als ritmes musicals, omplint l’obra com si es tractés de les pinzellades d’un quadre.

Coreògraf, ballarí, artista plàstic i dissenyador nascut a la Xina, Shen Wei va estudiar òpera xinesa des dels 8 anys. Va treballar a la Hunan State Xian Opera Company els anys 1984-1989 i va ser membre originari de la Guangdong Modern Dance Company, la primera companyia de dansa contemporània de Xina, on va treballar com a coreògraf i com a ballarí entre 1991 i 1994. L’any 1995, Shen Wei es va traslladar a Nova York, on va fundar la Shen Wie Dance Arts el 2000. També ha col·laborat com a coreògraf amb companyies com Het Muziektheater Amsterdam, Alvin Ailey Dance Theater II, Dances We Dance of Hawaii, The Guangdong Modern Dance Company of China o SUNY Purchase, entre d’altres.

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates