1/27/2011

LES FILLES FÖLLEN 29/30GEN 20h SC.RUSSAFA VALÈNCIA














Els dies 29 i 30 de gener Les filles Föllen realitzarem dues funcions i un taller de dansa contemporània a l'espai Sporting Club Russafa de València, ubicat al carrer Sevilla n.5.
Les funcions seran dissabte 29 i diumenge 30 a les 20:00 amb l'espectacle 
Entrada amb consumició: dues noies fumen un cigarret en només 30 segons (durada de l'espectacle: 1 hora). El taller serà diumenge 30 d'11.00 a 15.00 (4 hores) i està dirigit a un públic ampli, per apropar-se al treball de preparació física i investigació del duet.
Les filles Föllen és un duet format per Tuixén Benet i Margherita Bergamo. Treballem juntes des de l’any 2008 i el 2010 estrenen l’espectacle ‘Entrada amb consumició: dues noies fumen un cigarret en només 30 segons’, que és premi del públic al festival Scena Simulacro a Madrid. Ens formem en estudi i en escena amb Erre que erre, Sol Picó, Vanessa Walters, Olga Mesa, Carmelo Salazar, David Zambrano, Thomas Mc Manus, entre d’altres. Ens agraden la relació amb el públic dintre i fora d’escena, el medi audiovisual i els vídeoclips.
La primera aparença enganya i desvia. Tots ens deixem enganyar. La fascinació i la percepció estètica es fonen en l'atracció per alguna cosa desconeguda i alhora digna de valor per la seva excepcionalitat.
Així que l'aparença transmet unes emocions quan és cert que la realitat pot ser una altra. Encara que siguem conscients que deixar-se dur per l'engany és una via fàcil, un parany, difícilment ens resistim a la via fàcil: sempre podem dir que l'aparença ha estat concedida per naixement.
 
“I'm not bad, I'm just drawn that way.” – Jessica Rabbit.


lesfillesfollen.blogspot.com


0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates