4/11/2011

ADINA BIER, ANNE LISE & ARIADNA RODRÍGUEZ. PERFORMANCE, EART 15ABRIL 20h. BARCELONA

Performance ¨Can you hear me? Oui, je t'entends là. Ja sóc online :) "

*Adina Bier, des de Berlin
*Anne Lise Le Gac, des de Paris
*Ariadna Rodriguez, des de Barcelona

a temps real.

Durant una setmana, des de Berlín, París i Barcelona, les tres artistes compartiran experiències estimulades per l’atmosfera que les envolta en cada una de les seves ciutats. Aquest intercanvi serà en forma de dibuixos, textos, fotos, videos, música, moviments i chats a través de la xarxa. El resultat de les seves interaccions durant aquesta setmana, serà la base per a la construcció de la seva performance virtual que es presentarà en el marc de DIFUNDIA a "Experimentem amb l'ART”.

Una col.laboració que es realitza a través del món cibernètic, prenent la decisió conscient de desafiar la noció de “live performance” a través de la tecnologia, per tal d’amplificar la nostra distància i espai. Volem explorar l'entorn tecnològic: l'evidència que les interfícies estan provocant la re-formulació i re-adaptació de les nostres reaccions al enfrontar-nos a ‘la màquina’. El que ens interessa, és l'element performatiu dels comportaments quotidians que es creen als entorns socials actuals: la cara distorsionada que tenim al vídeo del Skype, els nous gestos físics que hem creat per adaptar-nos a cada nou invent tecnològic, el decalatge entre sons i veus online... Com ens expressem quan parlem amb la màquina?

****BIO A. Bier + A. Le Gac + A. Rodriguez

Les tres artistes Ariadna Rodríguez Cima (Espanya), Anne Lise Gac (França), i Adina Bier (EEUU), es van conèixer l’any 2006 a la ‘School of the Museum of Fine Arts’, de Boston (EEUU) i van començar a treballar juntes el 2007. Durant quatre anys, han estat col.laborant i presentant els seus projectes als Estats Units (Mobius Space i SMFA), Alemanya (Kunsfabrik i Schloss Brollin) i França (‘Le Centre Socioculturel Madeleine Rebérioux’, ‘La Maison des Jeunes et de la Culture du Mont-Mesly’ i ‘Petit Théâtre de la Friche’). Anualment, dins de la ‘Platform of Young Performance Artists’ a Berlin, desenvolupen un projecte d'investigació que acaba en una performance oberta al públic. A la tardor del 2010, van organitzar el seu primer Festival de Performance Art, anomenat ‘Performance Art Salon’, que va comptar amb la participació de quatre artistes internacionals més i va tenir lloc a l’espai 'La Fundició’ del Poblenou (Barcelona).

Què: Performance ¨Can you hear me? Oui, je t'entends là. Ja sóc online :) "
Quan: Divendres 15 d'Abril de 20 a 20:45h
A on: Espai EART, Torrijos 68, 08012 Barcelona. Metro: Fontana (verda) o Joanic (groga)

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates