10/04/2007

FESTIVAL DE TARDOR ESCENA POBLENOU

Maria Cerón & Sonia Gómez
Presentació Work In Progress
“Fragmentos Suspensivos”

PERFORMANCE Catalunya
Hangar
Ptge. Marquès de Santa Isabel, 40
Can Ricart, Barcelona
Dissabte 20, 20.30 h


Sinopsi
El cos al llarg del temps s'allunya dels seus moviments mes instintius per a adoptar personalitats corporals, postures influenciades per rols socials i adquirides per l'experiència, que és el respatller sobre el qual construïm la nostra identitat, el nostre JO.
Un JO, que es va apropiant del nostre cos, i que es deixa veure a través d’ell.
Fragmentos suspensivos és un projecte que consisteix a realitzar una sèrie de performances que recullin aquesta acomodació del JO al cos.
Començant per el més bàsic, instintiu, i comú, com és posar-se dempeus, continuar amb el caminar, etc…i així la performer es va construint com ésser humà.
Com mai deixem de construir-nos, aquesta obra és un procés continu i no hi ha un terme marcat. Per tant la finalitat de cadascuna de les performances és crear un registre videogràfic, que servirà com material per a realitzar la següent performance, i així successivament, suspensivament …
Vídeo, cos, interactivitat i so, es re-alimenten i formen part d'un circuit creatiu.
Fitxa artística:
Autora: María Cerón.
Performer: Sonia Gómez.
Música: Javi Álvarez.
Programació: Lluis Gómez.
Tècnica Il·luminació: Eléonore Tornev.
Amb l'ajuda de: IUA-Phonos / Hangar.
Projecte presentat en col·laboració amb HANGAR
Hangar és un centre per a la producció i la recerca artística fundat el 1997 per l’Associació d’Artistes Visuals de Catalunya (AAVC) per donar suport a creadors i artistes i oferir serveis que s’adaptin a les necessitats de producció que sorgeixen en el món de la creació.
El centre té la seu a un edifici industrial rehabilitat al barri del Poblenou de Barcelona. L’espai, amb 1.800 m2 , dóna cabuda a 15 tallers individuals, un medialab, 2 platós, un servei de lloguer d’equipament, tècnics i assessorament de producció. A més a més, Hangar organitza un programa de tallers de formació per a artistes, un programa d’intercanvis internacionals i ofereix beques de producció.

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates