5/19/2009

LA PODEROSA PRÁCTICAS DE CREACIÓN POR AMALIA FERNÁNDEZ 29/30/31MAYO BARCELONA


PROPERA: AMALIA FERNÁNDEZ_29, 30 I 31 DE MAIG
Les pràctiques de creació són trobades intensives entre un artista i persones (estudiants, actors, ballarins...) interessades a conèixer de prop el seu univers, eines i metodologia.
Es tracta de sessions a cavall entre un taller intensiu, un laboratori o un espai on practicar la creació...això cadascun dels creadors ho gestionarà com més s'adapti a la seva pròpia forma d'abordar la creació i la transmissió de la mateixa...
PREU:80 €*

*Reserves mitjançant l'ingrés del 50% del preu total
INFORMACIÓ I RESERVES:
info@lapoderosa.es / 934431980
2A AMB AMALIA FERNÁNDEZ_29, 30 I 31 DE MAIG
M’interessa compartir les qüestions en les que estic treballant actualment, en el que serà el meu proper solo, però portades a un context col·lectiu, aprofitant la circunstància del taller. La biografia, ja sigui real o fictícia, la reutilització d’elements del passat per produïr noves possibilitats i arguments. Proposo partir del cos, amb la llibertat de poder arribar a qualsevol lloc.
Ballarina i performer, Amalia Fernández inicia el seu recorregut professional com intèrpret a la Cia. "el bailadero, Mónica Valenciano", on treballa durant dotze anys. A partir de l’any 2004 comença una etapa com autora amb el solo "Matrioshka"(2005), el duo en col·laboració amb Juan Domínguez, "Shichimi togarashi"(2006) i l’espectacle "Las perras"(2008). Paral·lelament col·labora com intèrpret en alguns projectes entre els quals destaca la co-producció espanyola-holandesa, "La torera", amb la Cia. Odd Enginears (2007). Actualment treballa en la seva propera peça, el solo "Kratimosha".

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates