5/21/2008

BCSTX 08

El Teatre Tantarantana ofereix als socis i sòcies de L’Antic Teatre un descompte especial en les actuacions del seu cicle BCSTX.

Presenteu el vostre carnet a la taquilla del Tantarantana i podreu gaudir d’entrades a 5’5 euros (titular + acompanyant). És necessari reservar prèviament per telèfon al 93 441 70 22, o via mail (teatre@tantarantana.com) Les funcions seran DIMARTS I DIMECRES, DIVENDRES I DISSABTE a les 21.00h. (DIJOUS I DIUMENGES no hi haurà funcions)

El Mercat de les Flors i el Teatre Tantarantana presenten en coproducció el cicle BCSTX. Cicle que es va iniciar la passada temporada i que enguany se celebrarà al Teatre Tantarantana del 20 al 31 de maig.

Aquest cicle dóna suport i espai d’exhibició als joves creadors que inicien al seu recorregut i aquesta temporada compta amb la complicitat de diferents sales de tot l’Estat, que han donat suport als creadors inclosos en aquest cicle (com La Fundición de Bilbao, el Teatro Pradillo de Madrid, el Festival Mudanzas de Cartagena, AREAtangent o La Caldera de Barcelona, entre d’altres.).

Els artistes que participaran en el cicle són Roser López Espinosa, Matxalen Bilbao, Uxía P. Vaello, Dory Sánchez, Ariadna Estalella, Ricardo Santana, Montse Roig i Cia. Losquequedan. Tots ells actuaran dos dies i cada dia inclourà l’actuació de dos dels artistes.

Si voleu ampliar informació de les companyies i de les dates concretes de representació: http://www.tantarantana.com

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates