5/06/2008

ENTRA. SOBRE MOBILITAT, OBSTACLES I LLOCS DE TROBADA

ENTRA. SOBRE MOBILITAT, OBSTACLES I LLOCS DE TROBADA

Divendres 9 de Maig a les 20'30 al Centre Cultural La Bòbila de l'Hospitalet (Metro L5 "Can Vidalet"). Entrada gratuïta

Núria Izquierdo, veïna de Can Vidalet, ens convida a entrar en el seu paisatge quotidià, escoltant obstacles i llocs de trobada: Redescobrint la mobilitat, reelaborant la memòria.
La dansa va emergint de forma discreta i subtil a través d'un caminar, escoltar, mirar.

Direcció i concepció: Constanza Brncic Dansa: Núria Izquierdo i Constanza Brncic I la col.laboració de Juan Nicolàs i tots els familiars de la Núria Izquierdo, Hisako Horikawa, Enric, Teresa Monsegur i tot l'equip de la Bòbila.

La Núria va patir fa dos anys un accident vascular cerebral que la va portar a un llarg coma. Ara viu tot el procés de recuperació de les seves capacitats motores, perceptives i cognitives, retrobant-se amb un cos que en certa manera li ha deixat de ser familiar, trobant-se com una estrangera en ella mateixa. El fet de compartir aquest viatge amb Constanza, estrangera també en aquest territori i en el seu cos, i per tant, també en posició de redescobriment de la seva memòria física, del seu món perceptiu... els hi ofereix a les dues la possibilitat de re-aprendre's. Recorren juntes aquest espai entre l'escolta del cos i de l'entorn.

Una producció de la Sospechosa

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates