1/31/2011

FESTIVAL CRWODFUNDING 5FEB BARCELONA

Compartir dóna Gustet te el plaer de presentar-vos el primer Festival de Crowdfunding. Una trobada de totes les platafomes dedicades al microfinançament de projectes que estan apareixent al nostre país.
En la nostra cerca de maneres creatives de buscar-nos la vida i de buscar recursos per portar endavant tota mena de projectes creatius, hem fet xarxa amb aquestes iniciatives i volem fer una trobada oberta per presentar les diferents plataformes i projectes.
La jornada tindrà lloc el dissabte dia 5 de Febrer.  La trobada/ taula rodona es celebrarà al Santa Mònica de 16:30 a 19:30 i comptarà amb la presència d' Arròs Movie, Verkami, Wargames, Des de la Mina, El Cosmonauta, El Activista, No Res i Goteo.
A la nit és celebrarà una festa a l' Adrià Antic amb la presència dels artistes més activistes de la comunitat audiovisual Telenoika:  Koulomek amb Xocolata, K-sero,  La Màquina de Túring i Hector Arnau. Hi haurà paella per a tothom i projeccions i presentacions dels projectes. Obertura de portes a les 21:00
El primer festival de Crwodfunding també es celebrarà a Madrid i Bilbao proximament.
Més informació: 
http://www.arrosmovie.info, descarregues de imatge grafica http://arrosmovie.info/b/ca/descarrega/
Moltes gràcies per la vostra atenció, rebeu una salutació

COL.LABOREN:
ARTS SANTA MÒNICA, TELENOIKA, TRANSIT PROJECTES, BEEP-LA AGENCIA, ANTIC TEATRE I COSTELLAM

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates