1/18/2011

JOSEP MARIA JORDANA A ARTS STA MÒNICA 18-23GEN BARCELONA

SPIRO
VIDEOINSTAL·LACIÓ DE JOSEP M. JORDANA

18 - 23 GENER 2011
de 11 a 21h
ARTS SANTA MÒNICA
Espai Balcó
La Rambla, 7
08002 Barcelona
www.artssantamonica.cat

entrada lliure
aforament limitat

SPIRO és un conjunt de tres treballs videogràfics de Josep M. Jordana que tenen en comú l’exploració de la veu humana i les seves connexions amb l'emotivitat i la comunicació.

SPIRO, del llatí Spirare: bufar, respirar, viure, bategar, exhalar, anhelar...

VEUS? és una videoinstal·lació per a nou monitors de vídeo, en la qual nou dones canten repetidament una melodia en una invocació a la seva pròpia emotivitat. Amb la participació de Glòria Basté, Mireia Chalamanch, Lis Costa, Grego García, Viviani Godoy, Montse Martínez, Silvia Mestres, Rosa Puig i Sandra Velzi.

TRÍPTIC CRIDANER és una videoinstal·lació per a tres monitors de vídeo centrada en l’expressió del crit d’una dona a través de fragments del seu cos. Amb la participació d’Esther Freixa.

CAU és una projecció de vídeo monocanal on cinc homes es transmeten una melodia a cau d’orella xiuxiuejant-la successivament de l’un a l’altre. Amb la participació de Mark Cunningham, Xavi Marx, Jordi Teixidó, Tres i Lucas Ariel Vallejos.

DIJOUS 20 GENER, 19h
ACTE INAUGURAL
Encara que la videoinstal·lació funcioni des del dimarts 18, l’acte inaugural serà el dijous 20 a les 19h, amb una acció sonora anomenada A CAU D'ORELLA, on dues persones cantaran a cau d'orella als espectadors breus melodies improvisades, com una mena de miniconcerts personalitzats. Amb la intervenció de Viviani Godoy i Tres.

PRODUCCIÓ
Habitual VideoTeam

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates