11/13/2007

ATENCION CACHORROS!! 14NOV CASM EXPERIENCE



DORA GARCÍA PRESENTACIÓ DE LA PERFORMANCE “C”
Dimecres 14 novembre

A les 19h Sala d’Actes_CASM

Entrada Lliure / Aforament Limitat

“C”, una projecció comentada de “Film” (1964) de Samuel Beckett, que tindrà lloc tots els dimecres a les 19 hores al CASM.

"C", es una performance organitzada en el marc de l’exposició de Dora García, Contes Choisis, en el Centre d’Art Santa Mònica fins al 3 de febrer de 2008

L’exposició aplega una selecció de cinc treballs que inclouen un lapse de temps que va del 1991 fins al 2007. El recorregut s’inicia amb “Contes Choisis”, una obra feta l’any 1991 que es va mostrar a la Fundació De Appel a Ámsterdam, i finalitza amb “The Beggar’s Opera”, el projecte que l’artista ha presentat aquest estiu al Skulpture Projekt de Münster i la performance “C”, un projecte nou creat amb motiu d’aquesta exposició al CASM.

Amb el títol de “Contes Choisis”, el Centre d’Art Santa Mònica presenta una exposició de la artista Dora García que es podria definir com una mini-retrospectiva, encara que amb un format bastant particular, que la pròpia artista defineix com “en modus off”, és a dir, es mostren els elements que formaren parts dels treballs, però no els treballs pròpiament instal·lats.

El treball de Dora García es caracteritza per un fort contingut conceptual que, partint dels més diversos suports creatius, investiga la construcció de ficcions per a descodificar les relacions entre l’individu i el context en el qual es veu inserit.

Centre d'Art Santa Mònica
La Rambla 7
08002 Barcelona
Drassanes

BICING

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates