11/07/2007

CENS DANSA PROFESSIONALS CATALUNYA!! PASALO


L'Associació de Professionals de la dansa està desenvolupant un cens de professionals de la dansa de Catalunya amb l'ajuda de diferents associacions del sector i la Generalitat de Catalunya.

Tenir un cens de Professionals de la dansa és el primer pas i, el més important, per després poder començar a estudiar i a investigar l'estat de la qüestió de la dansa a Catalunya.

Les dades que recollim, serviran per detectar la quantitat de persones que treballen en el sector de la dansa i en quin àmbit treballen. És un pas important que permetrà tenir dades quantitatives i mesurables del sector de la dansa a Catalunya. Totes les dades que aconseguim recollir es traspassaran al Gabinet Tècnic de la Generalitat de Catalunya, el qual es dedicarà a agrupar-les per a fer el MAPA de DANSA de Catalunya.

La construcció del cens de professionals és una tasca paral·lela al Pla Integral de la Dansa que impulsa l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Nota: S’accepten inscripcions al cens de professionals de la dansa catalans que estiguin treballant a l'estranger.

Envia aquesta informació a tots aquells/es que creus que poden formar part del cens de professionals de la dansa de Catalunya.

Si ets socis de l’APdC no cal que t’inscriguis, però t’agraïriem molt que facis circular aquest mail als vostres companys de professió: http://www.dansacat.org/observatori.html
Necessitem saber quants som!

Associació de Professionals de la dansa de Catalunya
Ens movem junts / Nos movemos juntos / We move together
Via Laietana, 52 - Entresòl 7a - 08003 Barcelona
Tel: (34) 93 268 24 73
Fax: (34) 93 268 06 80
www.dansacat.org

0 comentarios:

 
design by suckmylolly.com. BTemplates